Events

Aktuelle events – oversigt:

 

23. august 2017 kl. 18.30 – 20.30. Emne: Hudpleje.

Vi byder indenfor til en spændende aften om emnet hudpleje, som belyses uovertruffent af Mia Bromose, som er nørden over alle nørder i forhold til alt, der har med huden at gøre. Anatomi, pleje, problemstillinger – you name it… Mia kender svaret. Og der må stilles lige så mange spørgsmål, man lyster.

Mia er samtidig lidt at en ’stand-up’er’, så smilebåndene vil blive motioneret grundigt, samtidig med hjernen får tilført ny viden.

Er dette noget for dig, så ring på 97226565 og reserver din plads (pris kun 100,- incl. forfriskninger OG goodiebag), men vær hurtig, for der er rift om de begrænsede antal pladser…

 

7. september 2017 kl. 18.30 – 20.30 Emne: Nimue og Darphin.

Denne aften får vi besøg af Lise Isabelle Philipp, som er ekspert i disse to brands. Lise fortæller indledningsvis om generel hudpleje og om udfordringer i forhold hertil.

Lise kan give dig en grundig hudanalyse, hvis du ønsker det. Spørgsmålet, “Hvad har min hud brug for?”, bliver grundigt besvaret, og du får vejledning i hvilke produkter, der er optimale for dig.

Har dette din interesse, så skynd dig at ringe 97226565, så din plads er sikret, da der er begrænsede pladser.

Aftenen koster 100,- (incl. forfriskninger OG goodiebag) Der er 10% rabat på Nimue- og Darphinprodukter denne aften

Makeup aftenkurser: 325 kr. pr. person

Makeup er en kæmpe verden, og ualmindelig spændende at arbejde med. Der er oceaner af muligheder, og kun fantasien sætter grænser. Vi tilbyder aftenkurser i makeup. Vores makeupmærke Mii er verdens reneste mineral makeup og kan bruges af alle.

Vi viser hvordan man lægger en makeup og man får selv lov til at øve.

Undervisning og vejledning i makeup. Minimum 4 personer og max. 10. Ring og hør nærmere.

10 % rabat ved køb af produkter denne aften.

 

Veninde aften: 350kr. pr. person

Står du og dine veninder og trænger til at forkæle jer selv, så er et arrangement hos Clinique H besøges værd. I starter med en velkomst drink og frisk frugt, herefter får i hudanalyse og produktvejledning, ansigts massage og hovedbundsmassage, og en lille manicure inkl. Håndbad.

I får også mulighed for at købe produkter med 10 % rabat og bestilles der tider til behandlinger, gives der også 10 % på disse.

Ved en veninde aften kan i være op til 8 personer. Dato og tid aftales ved bestilling. Skal i holde et større arrangement, kan det arrangeres med frokost eller aftensmad, håndmadder etc.

Kontakt Clinique H for at aftale nærmere.