Pedicure / fodbehandling


 Luksus pedicure/fodbehandling – 525 kr.

Behandlingen starter med et lækkert fodbad, blødgørende peeling, , formning af negle og neglebånd , polering af neglene, hård hud fjernes, fødder og lægge masseres i aromatisk fodcreme og nedsænkes i varm paraffinbad. Afsluttes med negleolie og plejende fodcreme.

 

Pedicure  – 425 kr.

Aromatisk fodbad, blødgørende sukkerpeeling. Hård hud fjernes, formning af negle og neglebånd. Fødderne masseres og afspændes i nærende creme. Afsluttes med negleolie og creme.

 

Let pedicure – 350 kr.

Fodbad, formning af negle og neglebånd, fjernelse af hård hud, der afsluttes med plejende fodcreme.

 

 

 

Få dig en professionel pedicure og manicure

Der er et ordsprog som siger, at skønhed kommer indefra, og det tror vi bestemt også er rigtigt. For der er noget specielt smukt over en person som er glad og tilfreds. At den følelse så blot skal dyrkes og plejes af ydre faktorer, det er jo en anden sag. Hos os kan du starte med at forkæle dig selv med en pedicure og manicure, udført af professionelle kosmetologer.

Med en god behandling af hænder, og specielt fødderne, så er det første skridt på vejen til indre velvære og ro taget. Hos os kan du vælge mellem flere forskellige pakke løsninger, alt efter om du blot lige skal rettes til, eller om du vil forkæle dine hænder og fødder ud over det sædvanlige.