Hudpleje

Førende produkter indenfor helhedsorienteret hudpleje

Din hud er kroppens største organ og samtidigt en vigtig del af dit immunforsvar. Det er derfor ikke blot for fornøjelsens skyld, at det er vigtigt at pleje den rigtigt. Det gør jo ikke noget, at få lidt forkælelse med, når man nu har muligheden!

Der findes et hav af hudplejeprodukter og vi hos Clinique H sætter en ære i at finde og tilbyde de bedste, der passer på dig og på vores verden. Vi fører et bredt udvalg af luksuriøse hudplejeprodukter og er stolte af at kunne tilbyde lige præcis det produkt, der passer til dig og din hud.

 

Professionel hudpleje til mænd og kvinder

Vi tilbyder produkter til både mænd og kvinder. Se gerne vores produktliste for nærmere information eller kom forbi klinikken og få en snak om, hvilke produkter der passer til dig.

Vores kosmetolog giver dig professionel vejledning og tager den tid, det tager at finde det rigtige produkt for dig. Det er vigtigt for os, at du får mulighed for at komme med dine ønsker og forventninger til din hudpleje, samt at vi finder det produkt, der matcher din hudtype og de udfordringer, der eventuelt er forbundet hermed.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at passe på din hud!