Hårfjerning med voks

Hårfjerning med voks

Clinique H  arbejder med 3 forskellige metoder; voks og epilering med nål (dog kun I ansigtet)  og permanent hårfjerning med laser.

Uønsket hårvækst kan være et problem og særdeles generende hos mange kvinder og mænd. At fjerne hår med voks er en meget effektiv form, da man fjerner hårene med hårløget. Vi tilbyder også intim voksbehandling. Til intime, sensitive og andre sarte områder benytter vi den specielle Lycon Wax. Lycon Wax fra Australien er uovertruffen, bla. fordi den fjerner hår i begge gro-retninger på samme tid. Der lægges først en beskyttende olie på huden, som gør at voksen ikke klistrer og at huden utrolig hurtigt kommer sig igen. Påføres med engangs spatel og fjernes uden strips. En meget mindre smertefuld voksbehandling.

Voksmetoden er en effektiv metode som efterlader huden glat og silkeblød. Behandlingen  holder 4-6 uger inden hårene har fuld længde igen (ca. 5. mm.). Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig at ALLE hårene er mellem 5 mm og 10 mm

INTIM VOKSBEHANDLING: Vi anbefaler, at du klipper eller trimmer hårene hjemmefra til ca. 1 cm. På denne måde opnår vi det bedste resultat.  Brasiliansk voksbehandling handler om at fjerne alt hår på de nedre regioner inkl. ydre kønslæber. Ved en BRAZILIAN voksbehandling fjerner vi alt hår, men man kan efterlade en stribe eller trekant på venusbjerget (HOLLYWOOD).

Der går ca. 4-6 uger, førend hårene er vokset ud og er klar til næste behandling. Ved regelmæssig voksning på samme område reduceres hårmængden kraftigt.

Betal fuld pris for den dyreste voksbehandling og spar 20 % på de resterende.

Halve ben: 290  kr.

Hele ben uden bikini: 420 kr.

Bikini: 190 kr.

Tanga:  265 kr.

Brazil: 500 kr.     Går man regelmæssigt dvs. mellem hver 3. og 4. uge er prisen 425 kr. for en brazil.

Hollywood: 425 kr. ( Hver 3-4. uge 375 kr.)

Armhule: 175 kr.

Underarmene: 215 kr.

Ryg eller bryst: 335 kr.

Lænd: 175 kr.

Kinder, hage og overlæbe: 275 kr.

Overlæbe: 125 kr.

Hage: 125 kr.

Bryn: 125 kr.