CND Shellac

CND Shellac

Vi kender det alle! Man har lige brugt tid på at lægge sin neglelak, man har siddet stille rigtig længe, og så skal man bare lige … Og så er det sket.
Lakken har fået en ridse eller et mærke, fordi man troede lakken var tør. Nu kan du vinke farvel til alle dine bekymringer – for CND’s Shellac er kommet for at blive! 
Shellac er CND’s revolutionerende neglelakeringssystem, der giver dig en fejlfri lak som holder i helt op til 2 uger. Det særligt udviklede produkt gør, at lakken er 100% tør, når du forlader klinikken og giver dig et smukt og glansfuldt resultat. Den perfekte lak helt uden mærker, ridser eller afskalning – ideel til bruden eller dig der står og skal på ferie.
Shellac er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak – først underlak, så farve og siden overlak – og hærdes i et UV-lys, hvilket betyder nul tørretid. Farverne er hypo-allergeniske og 3-Free – ingen formaldehyd, toluene eller dibuthyl phthalater.

 

 

Shellac med let manicure – farvet  475 kr.

Fransk shellac med let manicure 525 kr.

Aftagning af shellac 200 kr.

Aftagning af Shellac ved ny behandling 150 kr.

For at give neglene ekstra pleje, samt forlænge holdbarheden efter en neglebehandling, anbefaler vi at du køber en SolarOil med.

Solar olien er en eksklusiv negleolie baseret på en blanding af naturlige olier og Vitamin E. Olien er specielt designet til at gennemtrænge og beskytte hud og negle. Samtidigt er den plasticerende, hvilket betyder at forstærkningen og den naturlige negl bevares stærke og fleksible. Er velegnet til både natur,- og kunstige negle.

 

SolarOil kan købes hos Clinique H i to forskellige størrelser:
3,7mL. 39,- 
14,78mL. 129,-

Vi fører også CND’s RescueRXx, som er en keratinbehandling, der forstærker skrøbelige negle på kun 7 dage. til 69,- for 3,7 mL og CND’s RidgeFx, som er en negleoverflade forbedrende behandling, der reducerer riller og andre ujævnheder i neglens overfalde til 49,- for 3,7 mL.